BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Mesterhus

De siste tiårene har Mesterhus vært en av Norges største boligbyggere. Byggpartnere AS har vært medlem av Mesterhus siden 2013, og har levert en rekke boliger i denne perioden.

Skreddersydde kvalitetshus bygget av lokale byggmestere

Mesterhus har som grunntanke å bygge kvalitetshus, bygget av lokale byggmestere, forankret i fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har Mesterhus slagordet: "det som blir avtalt".

Vi tilpasser hvert enkelt hus til kundens behov og etter tomtens beskaffenhet. Dermed leveres sjeldent to helt identiske hus. Byggpartnere AS leverer etter skreddersøm for at dere skal få boligdrømmen deres oppfylt. Vi tegner på eget kontor og kan derfor raskt tegne nytt eller gjøre justeringer, samtidig som det blir lettere å visualisere hvordan bygget vil bli.

Høye krav til utdannelse og praksis

Som eneste boligbygger på markedet, krever Mesterhus at alle våre bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at alle våre byggmestere må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverksutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Ønsker du å få tilsendt kataloger fra Mesterhus?

Katalogene fra Mesterhus skal gi deg som ønsker å bygge hus, nye ideer og inspirasjon til kommende prosjekter. Å få tilsendt katalogene er helt gratis.

Ta kontakt via kontaktskjema, telefon eller på mail, så sender vi deg de nyeste katalogene, leveringsbeskrivelsene og prislistene fra Mesterhus.