Byggpartnere AS
Byggpartnere AS har siden 2013 vært medlem av Mesterhus og har levert flere boliger i denne perioden.
Vi tilpasser hvert enkelt hus til deres behov og etter tomtens beskaffenhet. Det leveres sjeldent to identiske hus. Byggpartnere AS leverer etter skreddersøm for at dere skal få boligdrømmen deres oppfylt. Vi tegner på eget kontor og kan derfor raskt tegne nytt eller tegne om etter deres ønsker slik at man letter kan visualisere hvordan bygget vil bli.

Mesterhus
De siste tiårene har Mesterhus været en av Norges største boligbyggere. Mesterhus har som grunntanke å bygge kvalitetshus, bygget av lokale byggmestere, forankret i fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møtet til ferdig hus. Derfor har Mesterhus slagordet; "DET BLIR SOM AVTALT"

Mesterbrev
Som eneste boligbygger på markedet, krever Mesterhus at alle våre bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokal byggmester må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverksutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Katalog
Ta kontakt med oss i Byggpartnere AS for å få de nyeste katalogene, leveringsbeskrivelsene på boligene/hyttene og prisliste til-sendt.
Hos Mesterhus er katalogene for ide og inspirasjon. Å få katalogen koster ingenting, og denne sender vi deg hvis du henvender deg til oss på kontaktskjema, på telefon eller pr mail.