Om oss

Byggpartnere AS, er en lokal byggmesterbedrift, - og driver med det meste innenfor tømrer arbeid.

Bedriften startet opp i Arendal i 1983, under navnet "Byggmester Norman Anderson". I 2001 ble navnet byttet til Byggpartnere AS, og i dag eies firmaet av Norman Anderson, Nils Kristian Goderstad og John Peder Johnsen.

Byggpartnere AS er medlem i Byggmesterforbundet, Arendal Byggmesterlaug og har sentralgodkjenning med ansvarsrett. Vi er registrert i bygg- og anleggnærings leverandørregister StartBank og er medlem i Mesterhus.
Med årene har bedriften vokst og vi har flyttet lokaler. Fra vår begynnelse i Blødekjær nær Arendal sentrum, har vi i dag nye lokaler i Longum Park og Teknologiveien 7. Hos oss jobber det i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger, der det er flere som har vært med oss oppimot tyve år og noen enda lengre. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber hele tiden aktivt med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Byggpartnere AS utfører oppdrag i kystnære kommuner i Aust Agder, men har også oppdrag utenfor dette området. Byggpartnere AS har som målsetting å være en lokal byggmesterbedrift med lokale tømrere som kan hjelpe våre kunder med hva det måtte være innenfor vårt fag.

Byggpartnere AS har i snart 25 år hatt et godt samarbeid med IF skadeforsikring og har i dag det som kalles en spesial samarbeidsavtale.
Vår jobb er å befare
bygningsskaden, sørge for nødvendig førstehjelp, utføre riv/opptørking sammen med våre samarbeidspartnere der dette trengs, samt utbedre alle typer byggskader. Gjennom årene har vi opparbeidet mye erfaring og rutiner for å løse alle typer bygningsskader i samarbeid med våre underentreprenører. Som prosjektledere og ansvarlige for reparasjonen, har vi alltid en byggmester eller en takstmann hos oss som står ansvarlig for at utbedringen går slik den skal.

Siden 2013 har vi vært medlem i Mesterhus som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge.

Byggpartnere AS utfører jobber for private, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggerlag og forsikringsbransjen. Med årene har vi vært heldig som har vært med på mange forskjellige type prosjekter, for et bredt spekter av kunder.

Byggpartnere AS har på et normal år flere hundre forskjellige kunder, og vi jobber for at hver enkelt skal ha en positiv opplevelse i møte med våre prosjektledere og håndverkere. Effektivitet og kvalitet skal følge hverandre.

Fagkunnskap gir trygghet.

Til dette har vi adoptert slagordet til Mesterhus, "Det blir som avtalt".