BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Driftsbygg

Byggpartnere AS har satt opp en rekke driftsbygg for landbruk på Sørlandet. Våre landbruksbygg kan leveres klare til bruk, og er skreddersydd etter dine behov.

Vi forstår kundens behov

At flere av våre ansatte har gårdsbakgrunn, gir oss en unik forståelse for kundens behov, både når det kommer til praktiske løsninger og kostnadseffektive byggemetoder. Vi vet også at det er en rekke faktorer som må tas hensyn til under byggingen, både når det gjelder dyr og maskiner på tomten, men også krav fra det offentlige, tomtens beskaffenhet og materialvalg.

God kommunikasjon under hele prosessen

Under byggeprosessen legger vi stor vekt på planlegging og god kommunikasjon. Dette innebærer blant annet at du får én person som du forholder deg til gjennom hele prosessen, og at vi sørger rask og effektiv oppsetting av ditt landbruksbygg. Med få personer involvert unngås kostbare stopp i driften, og du kan fokusere på din egen jobb og raskt ta i bruk ditt nye bygg.

Driftsbygg i tråd med regelverket

Vi bygger alt fra storfefjøs og fjørfehus til redskapshus. Under byggingen forholder vi oss til gjeldende byggeregler, og legger vekt på å utnytte tomten best mulig. Du kan med andre ord føle deg trygg på at du får et bygg som er optimalt utformet, og i samsvar med dine behov og tomtens muligheter.

Ønsker du mer informasjon om driftsbygg? Ta kontakt med oss i dag.