Garasjer

Har du planer om å bygge ny garasje, eller er den gamle klar for en modernisering?

En garasje sørger for trygg oppbevaring av bilen, og kan forlenge levetiden på bilen betraktelig. Med en garasje sørger du for at bilen står varmt og trygt hele året. Vi i Byggpartnere AS har lang erfaring med bygg av garasjer, og tar oppdrag over hele Sørlandet.

Oppbevaring av bilen - og alt annet

Selv om garasjen i hovedsak bygges som et hus til bilen, er den også en praktisk oppbevaringsplass for mye annet. Her får du plass til dekk, ski og annet utstyr av verdi, som du helst ikke vil ha inne i huset.

Vi bygger garasjer etter de beste standarder

Vi kan bygge både frittstående garasjer og garasjer integrert i boligen, avhengig av tomten og deres ønsker. Det er mange hensyn å ta, og vi hjelper dere å finne ut hvordan deres nye garasje best kan utformes så den dekker deres behov. Alle våre garasjer er bygget etter de beste standarder, blant annet med hellende gulv slik at regnvann og smeltet snø kan renne ut.

Garasje i tråd med byggereglene

Når man bygger nytt, er det viktig å gjøre det innenfor byggereglenes rammer. Vi har full oversikt over gjeldende regler, og vet hvordan vi skaper et best mulig resultat basert på regelverket, og tomtens utforming og størrelse.

Ønsker du å bygge en garasje der det kreves søknad før byggingen starter? Vi sørger selvfølgelig for å sende inn riktige papirer for deg, slik at du kan fokusere på andre ting.

Har du spørsmål om bygging av garasje? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.