BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Garasjer

Har du planer om å bygge ny garasje, eller er den gamle klar for en modernisering?

En garasje sørger for trygg oppbevaring av bilen, og kan forlenge levetiden på bilen betraktelig. Med en garasje sørger du for at bilen står varmt og trygt hele året. Vi i Byggpartnere AS har lang erfaring med bygg av garasjer, og tar oppdrag over hele Sørlandet.

Oppbevaring av bilen - og alt annet

Selv om garasjen i hovedsak bygges som et hus til bilen, er den også en praktisk oppbevaringsplass for mye annet. Her får du plass til dekk, ski og annet utstyr av verdi, som du helst ikke vil ha inne i huset.

Vi bygger garasjer etter de beste standarder

Vi kan bygge både frittstående garasjer og garasjer integrert i boligen, avhengig av tomten og deres ønsker. Det er mange hensyn å ta, og vi hjelper dere å finne ut hvordan deres nye garasje best kan utformes så den dekker deres behov. Alle våre garasjer er bygget etter de beste standarder, blant annet med hellende gulv slik at regnvann og smeltet snø kan renne ut.

Garasje i tråd med byggereglene

Når man bygger nytt, er det viktig å gjøre det innenfor byggereglenes rammer. Vi har full oversikt over gjeldende regler, og vet hvordan vi skaper et best mulig resultat basert på regelverket, og tomtens utforming og størrelse.

Ønsker du å bygge en garasje der det kreves søknad før byggingen starter? Vi sørger selvfølgelig for å sende inn riktige papirer for deg, slik at du kan fokusere på andre ting.

Har du spørsmål om bygging av garasje? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.