Renovering og oppussing

Byggpartnere AS utfører alle typer oppdrag innen renovering og oppussing. Vi har erfaring med renovering både for næringsaktører og privatpersoner over hele Sørlandet

Gi boligen en oppfriskning

Med tiden vil alle boliger trenge en oppfriskning, enten det er grunnet slitasje eller bare fordi man ønsker seg en forandring. Går du og drømmer om å gi boligen et løft? Da kan våre dyktige byggmestere være behjelpelige med råd og tips, slik at det blir litt lettere for deg å bestemme hva du ønsker å gjøre.

Vi tar ansvaret for hele prosessen

For å gjøre det enklest mulig for deg, tar vi ansvaret for hele prosessen fra start til slutt. Vi tar jobben som totalentreprenør, med ansvar for koordinering av alle nødvendig håndverksfag. En byggmester vil få ansvaret for organiseringen av prosjektet, og du får kun én person å forholde deg til. Dermed unngås misforståelser, og oppdraget blir utført på en smidig måte.

Oppdatert byggmesterbedrift

Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg. Mesterhus var den første aktøren som bygget svanemerkede hus, og vi var først ute med balansert ventilasjon som standard. Vi er også aktive i forskning på dette feltet.

Vi er blant annet deltager i EBLE (Evaluering av Boliger med Energibehov), medsøker og deltaker i SFI Klima 2050 og er prosjekteiere av forskningsprosjektet SEOPP. Vi har gjennom mange år kombinert rehabiliteringsarbeid med forskning, og med det opparbeidet oss nyttige erfaringer som kommer deg som kunde til gode. Med oss får du de beste løsningene til riktig pris.

Våre byggmestere har lang erfaring i å se de gode og kostnadseffektive løsningene, og de er eksperter på Enovas støtteordninger. Dette er ordninger også du kan ha krav på ved oppgradering av din bolig.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en prat vedrørende ditt oppussingsprosjekt? Vi har lang erfaring med alle typer oppussings- og renovasjonsprosjekter. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale eller en gratis befaring.