BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Renovering og oppussing

Byggpartnere AS utfører alle typer oppdrag innen renovering og oppussing. Vi har erfaring med renovering både for næringsaktører og privatpersoner over hele Sørlandet

Gi boligen en oppfriskning

Med tiden vil alle boliger trenge en oppfriskning, enten det er grunnet slitasje eller bare fordi man ønsker seg en forandring. Går du og drømmer om å gi boligen et løft? Da kan våre dyktige byggmestere være behjelpelige med råd og tips, slik at det blir litt lettere for deg å bestemme hva du ønsker å gjøre.

Vi tar ansvaret for hele prosessen

For å gjøre det enklest mulig for deg, tar vi ansvaret for hele prosessen fra start til slutt. Vi tar jobben som totalentreprenør, med ansvar for koordinering av alle nødvendig håndverksfag. En byggmester vil få ansvaret for organiseringen av prosjektet, og du får kun én person å forholde deg til. Dermed unngås misforståelser, og oppdraget blir utført på en smidig måte.

Oppdatert byggmesterbedrift

Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg. Mesterhus var den første aktøren som bygget svanemerkede hus, og vi var først ute med balansert ventilasjon som standard. Vi er også aktive i forskning på dette feltet.

Vi er blant annet deltager i EBLE (Evaluering av Boliger med Energibehov), medsøker og deltaker i SFI Klima 2050 og er prosjekteiere av forskningsprosjektet SEOPP. Vi har gjennom mange år kombinert rehabiliteringsarbeid med forskning, og med det opparbeidet oss nyttige erfaringer som kommer deg som kunde til gode. Med oss får du de beste løsningene til riktig pris.

Våre byggmestere har lang erfaring i å se de gode og kostnadseffektive løsningene, og de er eksperter på Enovas støtteordninger. Dette er ordninger også du kan ha krav på ved oppgradering av din bolig.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en prat vedrørende ditt oppussingsprosjekt? Vi har lang erfaring med alle typer oppussings- og renovasjonsprosjekter. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale eller en gratis befaring.