Renovering og oppussing

Byggpartnere AS utfører renovering og oppussing av yttertak, kledning, etterisolering, nye vinduer eller dører, ombygging av bad og våtrom, samt hele totalrenoveringer av boliger, flermannsboliger eller blokker. Kort sagt alt som faller inn under byggmesteryrket. Vi har erfaring med renovering for både næringslivet og for private over hele Sørlandet


Frisk opp boligen


Boligene våre slites uansett hvor forsiktig vi bruker dem. Noen ganger er det rett og slett bare deilig med en ordentlig forandring. Går du i oppussingstanker, hjelper gjerne våre dyktige byggmestere deg med råd eller tips før dere bestemmer dere for hva dere ønsker å gjøre videre med deres bolig. Det er bare å ta kontakt, så kommer vi med noen erfaringsråd, - og gjerne et tilbud på det som måtte være nødvendig å renovere hvis dere ønsker det. Å be oss om en befaring og et tilbud på jobben koster ingenting.


Vi tar ansvaret for hele prosessen


Vi kan ta jobben som totalentreprenør med ansvar for koordinering av alle nødvendig håndverksfag. Dette gjelder selvsagt også når det kommer til tilbudet på jobben dere ønsker. Da får dere den totale oversikten og en byggmester som koordinerer og organiserer hele deres prosjekt, og dere som byggherre vil kun ha én person å forholde dere til.

Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg. Mesterhus var den første aktøren som bygget svanemerkede hus, og vi var først ute med balansert ventilasjon som standard. Vi er også aktive i forskning på dette feltet.

Blant annet er vi deltager i EBLE (Evaluering av Boliger med Energibehov), medsøker og deltaker i SFI Klima 2050 og er prosjekteiere av forskningsprosjektet SEOPP. Les mer om SEOPP-prosjektet her. Vi har gjennom mange år med rehabiliteringsarbeid kombinert med forskning opparbeidet oss nyttige erfaringer som kommer deg som kunde til gode. Med oss får du de beste løsningene til riktig pris.
Våre byggmestere har lang erfaring i å se de gode og kostnadseffektive løsningene, og de er eksperter på Enova sine støtteordninger som også du kan ha krav på ved oppgradering av din bolig.


Side 1 av 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 3