BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Tilbygg og påbygg

Trenger du mer plass? Det å utvide eksisterende areal kan gjøre hjemmet ditt til drømmeboligen. Vi hjelper deg gjerne, og tar oppdrag på hele Sørlandet.

Tilbygg

Et tilbygg er en ny del av huset, og kan for eksempel være et nytt soverom, en kjøkkenutvidelse, utvidelse av stuen, eller en helt praktikantdel til de eldste barna eller for utleie. Det er viktig å være oppmerksom på at det finnes en rekke reguleringer for hva som er tillatt, og når det må sendes inn søknad. Vi i Byggpartnere AS har lang erfaring, og vet hva som er søknadspliktig og ikke.

Påbygg

Et påbygg bygges oppå eksisterende konstruksjon, og kan for eksempel ta form av en ny etasje eller en terrasse som øker boligens bruksområde og verdi.

Uansett omfanget av påbygget, kan vi være med gjennom hele prosessen. Vi jobber alltid for at resultatet skal bli best mulig, og estetisk samtidig som det ikke går utover funksjonaliteten.

Ønsker du et tilbygg eller et påbygg? Ta kontakt med oss i Byggpartnere for mer informasjon.

I bildeserien under ser du et utvalg av våre prosjekter de siste årene. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, og leverer alltid til ytterste kvalitet.