Tilbygg og påbygg

Trenger du mer plass? Det å utvide eksisterende areal kan gjøre hjemmet ditt til drømmeboligen. Vi hjelper deg gjerne, og tar oppdrag på hele Sørlandet.

Tilbygg

Et tilbygg er en ny del av huset, og kan for eksempel være et nytt soverom, en kjøkkenutvidelse, utvidelse av stuen, eller en helt praktikantdel til de eldste barna eller for utleie. Det er viktig å være oppmerksom på at det finnes en rekke reguleringer for hva som er tillatt, og når det må sendes inn søknad. Vi i Byggpartnere AS har lang erfaring, og vet hva som er søknadspliktig og ikke.

Påbygg

Et påbygg bygges oppå eksisterende konstruksjon, og kan for eksempel ta form av en ny etasje eller en terrasse som øker boligens bruksområde og verdi.

Uansett omfanget av påbygget, kan vi være med gjennom hele prosessen. Vi jobber alltid for at resultatet skal bli best mulig, og estetisk samtidig som det ikke går utover funksjonaliteten.

Ønsker du et tilbygg eller et påbygg? Ta kontakt med oss i Byggpartnere for mer informasjon.

I bildeserien under ser du et utvalg av våre prosjekter de siste årene. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, og leverer alltid til ytterste kvalitet.