til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Byggpartnere AS ble årets Mesterhusbedrift

Byggpartnere AS ble årets Mesterhusbedrift

I september var det samlet 300 forhandlere og samarbeidspartnere i Stavanger til Mesterhuskonferansen. Under festmiddagen på lørdagen ble de beste aktørene hedret under en prisutdeling, skriver Mesterhus i en pressemelding.

Lokale nyheter / 11.10.2022

Byggpartnere gikk seirende ut i kåringen Årets Mesterhusbedrift.

Denne prisen deles ut til den Mesterhusbedriften som har utmerket seg med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt initiativ, gjort en særskilt innsats eller på en annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhus konseptet.

Juryens nevnte blant annet allsidigheten og synligheten i media i begrunnelsen:
«Byggpartnere er en allsidig byggmesterbedrift som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. De har en daglig leder som er veldig glad i debatter, eller en god diskusjon med lokale politikere og stiller ofte opp for lokalavisen når noe innen utvikling og byggesak skal diskuteres. Byggpartnere ble startet i 1983, og kom inn i Mesterhus i 2013. Bedriften har stort sett lokale tømrere, lærlinger og byggemestere ansatt, og flere av dem har vært i bedriften i over 20 år. De tok også steget og ble miljøfyrtårnsertifisert i 2021.»