til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Ole Nyland Dillerud besto svenneprøven!

Ole Nyland Dillerud besto svenneprøven!

Ole Nyland Dillerud har bestått svenneprøven, som voksenlærling. Vi gratulerer vår ferske tømrer.

Lokale nyheter / 12.01.2022
Ole Nyland Dillerud (30) ville gjøre drøm til virkelighet og reiste fra en trygg jobb med en solid inntekt. Han gikk til et treårig løp med lav lærlinglønn for å bli tømrer hos oss i Byggpartnere.
- En må ofre litt for å få det til. Jeg gikk fra en god lønn til lærlinglønn. Det var spesielt merkbart da jeg har økonomiske forpliktelser, forteller han.
Mandag kronet kan lærlingtiden med bestått svenneprøve som voksenlærling.
- Man må virkelig ville det for å få det til. Det å ha interesse for fag og alltid tørre å spørre hvorfor ting gjøres på en bestemt måte, har hjulpet meg mye. Ting fester seg lettere når en skjønner konsekvensene av arbeidet og når man ser hele bildet, sier han.

30-åringen forteller at han har hatt det gøy på jobb og at han trives med både veiledere og tømrerpartnere, som han går sammen med hver arbeidsdag.
- Jeg har også fått god hjelp fra OKAB. De har lagt ting til rette med undervisning og eksamen underveis. Det er viktig å ta ansvar for egen læring og sørge selv for at en er komfortabel med de ulike arbeidsoppgavene.

Hos Byggpartnere har han fått bryne seg på forskjellige bygg og fått utfordringer som en lærling trenger for å få en solid utdannelse.
- Varierte arbeidsoppgaver har vært nøkkelen for meg. Det er 3 år siden jeg først gikk inn på en byggeplass og tida har gått fort, sier hedmarkingen, som er bosatt i Grimstad.

Vi gratulerer Ole Nyland Dillerud med vel gjennomført læretid og ny tittel hos Byggpartnere!