til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Trond Sandberg John Peder Johnsen etablerer kontor i Treungen Mesterhytta Byggpartnere Saltdalshytta

Mesterhytta Byggpartnere AS og Saltdalshytta Byggpartnere AS etablerer seg i Treungen.

Byggpartnere Gruppen har i flere år ønsket å finne egnede lokaler og etablere oss med kontor i Treungen. Nå innredes kontorene og daglig leder for Mesterhytta Byggpartnere og Saltdalshytta Byggpartnere, Trond Sandberg syns det er spennende å utvide firma med flere avdelinger.

Lokale nyheter / 29.09.2023

- Plasseringen i Treungen og Nissedal kommune - som knutepunkt for vår satsning innenfor fritidsboligmarkedet i Vestre Telemark, knytter oss nærmere kundene vi jobber for. I tillegg betjener det også nybygg-satsningene våre på Orreleikåsen hyttefelt i Vrådal og Felehovet hyttefeltene på Gautefall, sier leder for Byggpartnere Gruppen, John Peder Johnsen.

Samlet har Byggpartnere lang erfaring som gruppe med renovering, tilbygg og påbygg av boliger og hytter. Hos oss kan man komme med alle typer byggmesteroppdrag, smått som stort. Vi kan også tilby eiendomsutvikling. Selskapet har i tre tiår jobbet med rammeavtaler for forsikringsselskaper med skadeutbedring, som selskap ser vi for oss at etableringen i Treungen på sikt også vil involvere denne satsingen.

Byggmester Trond Sandberg er daglig leder for både Mesterhytta Byggpartnere og Saltdalshytta Byggpartnere og han har flere tiårs erfaring fra faget. Firma er totalleverandør av tømrer- og byggmestertjenester. 

Vi er forhandlere av Saltdalshytta, et velkjent merkenavn for fritidsboliger og tilbyr et bredt spekter med hyttemodeller - disse har vi oppført flere av i området de siste årene. Mesterhytta Byggpartnere har i dag 6 fast ansatte.

Les mer om Mesterhytta Byggpartnere her