til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Byggpartnere AS etablerer felles Mesterhus-kontor i Kristiansand

Byggpartnere AS etablerer felles Mesterhus-kontor i Kristiansand

Sammen med Bygg1 Lyngdal AS annonserer Byggpartnere AS åpningen av et nytt, felles salgskontor i Kristiansand under navnet Mesterhus Kristiansand.

Lokale nyheter / 08.04.2024

Bakgrunnen for samarbeidet

– Sørlandets største by og boligmarked har manglet et Mesterhus-kontor som kan være med kundene gjennom hele kundereisen – fra de første møtene til de flytter inn i sitt nye hjem, forteller John Peder Johnsen, daglig leder i Byggpartnere AS, og Thomas Rom, daglig leder i Bygg1 Lyngdal AS.

John Peder understreker fellesskapets visjon:

– Vi er to forhandlere, men med ett felles mål: å bygge hjem og fritidsboliger der kvalitet og kundetilfredshet står i sentrum.

Åpner dørene i Kristiansand 11. april 2024

Åpner dørene i Kristiansand 11. april 2024

Mesterhus Kristiansand vil offisielt åpne dørene 11. april 2024. Kontoret ligger i 2.etg. på XL-BYGG i avenyen i Sørlandsparken.

Åpningen markerer et spennende kapittel for de to erfarne Mesterhus-forhandlerne.

– Vi gleder oss til å vise frem vårt brede utvalg av Mesterhus til enda flere i regionen, sier Johnsen og Rom.

Med et slikt kontor på plass kan vi garantere oppfyllelsen av Mesterhus sitt løfte: «Det blir som avtalt».

En strategisk tilnærming til boligmarkedets utfordringer og muligheter

– Som eiere i satsningen ser vi et urealisert potensial for boligbygging med ett av markedets sterkeste merkenavn, forteller Thomas Rom i Bygg1 Lyngdal AS. Statistikken viser at det vil være større behov for eneboliger og småhus enn leiligheter, noe som positivt for vår posisjon som småhusleverandør. 

– Markedet på Sørlandet står noe sterkere enn ellers i landet, og vi ser mot en ny oppgangsperiode, reflekterer Johnsen.

Historiene til de to Mesterhus-forhandlerne

Med over 35 års kombinert erfaring, har Byggpartnere AS og Bygg1 Lyngdal AS etablert seg som betrodde navn innen bolig- og hyttebygging på Sørlandet. Sammen har de et team av erfarne og dyktige håndverkere som sørger for høy kvalitet og god service gjennom hele byggeprosessen – fra første møte til kunden står med nøklene i hånden.

Uansett om du har en klar idé om hvordan drømmeboligen din skal se ut, eller om du trenger hjelp helt fra start, kan vi i Mesterhus Kristiansand hjelpe deg. Vi tilbyr en rekke tjenester, fra planlegging og søknadsprosesser til bygging og innflytting.

– Kundene våre kan stole på en helhetlig og bekymringsfri opplevelse, understreker det nye teamet i Mesterhus Kristiansand.

Dette er noe av det Mesterhus Kristiansand kan tilby:

  • Tomtebefaring
  • Et bredt utvalg av hus og hytter
  • Skreddersydd tilpasning
  • Hjelp med planlegging og søknadsprosesser
  • Erfarne arkitekter og håndverkere
  • Samarbeid med pålitelige, lokale leverandører
  • Fokus på kvalitet, bærekraft og fornøyde kunder
  • Trygghet og pålitelighet