BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Om oss

Byggpartnere AS er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Arendal i 1983, under navnet "Byggmester Norman Anderson", og har siden den gang jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder. Vi skreddersyr boliger etter kundens behov, og strekker oss langt for at boligen skal leve opp til forventningene.

I 2001 skiftet vi navn til det vi er kjent som i dag, nemlig Byggpartnere AS. Virksomheten eies i dag av Norman Anderson, Nils Kristian Goderstad og John Peder Johnsen. Med årene har vi vokst og vi har derfor måtte flytte på oss. Vi er nå å finne i nye lokaler i Longum Park og Teknologiveien 7.

Lokal og allsidig byggmesterbedrift

Byggpartnere AS utfører oppdrag i kystnære kommuner i Aust Agder, men tar også oppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Flere av våre ansatte har vært med oss opp i mot tyve år, og noen enda lengre. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Du kan stole på oss

Det er viktig for oss å fremstå som en pålitelig og forutsigbar aktør, slik at du som kunde vet hva du kan forvente. Dette underbygger vi med flere anerkjente godkjenninger.

Byggpartnere AS er medlem i Byggmesterforbundet, Arendal Byggmesterlaug og har sentral godkjenning med ansvarsrett. Vi er også registrert i bygg- og anleggsnæringens leverandørregister, StartBank, og er medlem i Mesterhus.

Fagkunnskap gir trygghet

Siden 2013 har vi vært medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. Byggpartnere AS utfører jobber for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.

Med årene har vi vært heldige som har fått jobbe med mange og varierte prosjekter. Byggpartnere AS har på et normalt år flere hundre forskjellige kunder, og vi jobber for at hver enkelt kunde skal ha en positiv opplevelse i møte med våre prosjektledere og håndverkere. Det er viktig for oss at effektivitet og kvalitet følger hverandre.

For å leve opp til egen målsetting, har vi adoptert slagordet til Mesterhus, «Det blir som avtalt».

Vi løser alle typer bygningsskader

Byggpartnere AS har i snart 25 år hatt et godt samarbeid med IF skadeforsikring, og har i dag det som kalles en spesialsamarbeidsavtale. Gjennom årene har vi opparbeidet oss mye erfaring, og rutiner for å løse alle typer bygningsskader, i samarbeid med våre underentreprenører. Les mer om våre rutiner for skadeutbedring her.

Har du små eller store byggeplaner eller tanker om andre prosjekter, og ønsker en uforpliktende samtale? Kom innom oss eller ta kontakt på mail eller telefon.