BYGGPARTNERE AS SØKER PROSJEKTLEDER!

Byggpartnere AS har de siste årene opplevd vekst der spesielt utviklingen av Alveberget Hyttefelt kan trekkes frem(www.alveberget.no)som er et egeneid prosjekt/utbyggingsselskap der det i feltet skal oppføres totalt 180 hytter. Byggpartnere er medlem i Mesterhus og leverandør her i sør for Saltdalshytta. Vi har de siste 27årene hatt en rammeavtale med IF skadeforsikring på utbeding av bygningskader og vi har rammeavtlae med Arendal kommune og Polygon lokalt som vi samarbeider med på skader. Byggpartnere jobber aktivt med tomteutvikling og har flere prosjekter for fritidsboliger og boliger under utarbeidelse. Spillemannsbakken og Tybakktoppen på Tromøy er de som ligger nærmest i tiden fremover. 
Byggpartnere AS har 32 ansatte, der 5 jobber administrativt. Hovedområdet vi dekker er østlige deler av Agder og vestlige deler av Telemark. 

Arbeidsoppgaver vil være: 
- oppfølging av kunder privat og proff gjennom hele byggeprosessen
- oppfølging av internkontrollsystem
- byggeplassledelse 
- økonomiansvar for egne prosjekter
- kalkulasjon/tilbud/anbud. 
- dokumentasjon internt og FDV til kunde. 
- utarbeide kontrakter og byggesøknader
- HMS ansvar på egne prosjekter
- samarbeid tett med driftssjef og daglig leder. 
Kvalifikasjoner: 
- byggningsingeniør, teknisk fagskole eller mesterbrev. Annen relavant erfaring blir vurdert. 
- datakunnskaper
- kalkulasjonskunnskap og erfaring. Kjennskap til SmartKalk fra Holte er en fordel. 
- erfaring fra kundeoppfølging både privat og proff
- erfaring fra bransjen
- førerkort kl B - BE
- beherske norsk skriftelig og muntelig
Vi kan tilby:
- et godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling og med klare mål for fremtiden. 
- kvalitetsbevisste medarbeidere
- varierte arbeidsoppgaver
- arbeidstelefon, pc og nettbrett mm
- firmabil
- faglig oppdatering
- lønn etter avtale

Er denne jobben noe for deg? Ønkser du å være med å utvikle din egen arbeidsplass på en positiv måte både menneskelig og økonomisk? Byggpartnere AS ser etter en engasjert person med gode sosiale egenskaper, en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Byggpartnere AS skal ha kvalitet i alle ledd og følge vårt motto som vi deler med Mesterhus " det blir som avtalt ". 
Søknadsfrist er 25.august 2020
Skriftelig søknad sendes til daglig leder John Peder Johnsen på johnpeder@byggpartnere.no 
Ta gjerne kontakt på tlf 90096594. 

Nybygg

Ønsker du å bygge nytt hus? Mange går med en drøm om å flytte inn et helt nytt hus, tilpasset sine egne behov. Dette er noe vi gjerne hjelper til med. Alle nybygg vi oppfører er basert på skreddersøm, og vi dekker hele Sørlandet.

Hus skreddersydd for deg og din familie

Når vi bygger et hus, er det viktig for oss at huset er tilpasset de som skal bo der. Noen har et klart bilde av huset i hodet, med alle detaljer på plass. Andre fokuserer heller mer på at det skal være praktisk og ha plass til alle. Vi hjelper deg, uansett hvor detaljerte planene dine er.

Dersom det er nødvendig med søknader, fradeling av tomt og lignende, hjelper vi selvfølgelig også til med dette. Du kan stole på at vi er med deg gjennom hele byggeprosessen.

Arkitekttegnet hus eller kataloghus?

Når du skal bygge et nytt hus, står du naturligvis helt fritt til å bygge ditt drømmehjem. Kanskje innebærer dette å tegne ditt nye hus, helt fra bunnen av? Vi tegner hus på eget kontor. Dette gjør det enkelt for deg å gjøre endringer underveis, og lettere å visualisere hvordan resultatet kommer til å bli.

For andre passer det bedre å ta utgangspunkt i et av våre kataloghus, og deretter skreddersy slik at huset passer deres ønsker og behov. I byggeprosessen står du i fokus, og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal kunne flytte inn i din drømmebolig.

Se gjerne Mesterhus.no for bilder av ulike hustyper.

I bildeserien under vises prosessen med å sette opp Mesterhus Nanne i 2015/2016. Her ble det tatt utgangspunkt i katalogmodellen, for så å bli gjort noen endringer. Kneveggene i 2.etg ble for eksempel hevet fra 1.2 meter til 1.5 meter, med meget godt resultat.

Ønsker du mer informasjon om bygging av ny bolig? Ta kontakt med oss i dag.