Nybygg

Ønsker du å bygge nytt hus? Mange går med en drøm om å flytte inn et helt nytt hus, tilpasset sine egne behov. Dette er noe vi gjerne hjelper til med. Alle nybygg vi oppfører er basert på skreddersøm, og vi dekker hele Sørlandet.

Hus skreddersydd for deg og din familie

Når vi bygger et hus, er det viktig for oss at huset er tilpasset de som skal bo der. Noen har et klart bilde av huset i hodet, med alle detaljer på plass. Andre fokuserer heller mer på at det skal være praktisk og ha plass til alle. Vi hjelper deg, uansett hvor detaljerte planene dine er.

Dersom det er nødvendig med søknader, fradeling av tomt og lignende, hjelper vi selvfølgelig også til med dette. Du kan stole på at vi er med deg gjennom hele byggeprosessen.

Arkitekttegnet hus eller kataloghus?

Når du skal bygge et nytt hus, står du naturligvis helt fritt til å bygge ditt drømmehjem. Kanskje innebærer dette å tegne ditt nye hus, helt fra bunnen av? Vi tegner hus på eget kontor. Dette gjør det enkelt for deg å gjøre endringer underveis, og lettere å visualisere hvordan resultatet kommer til å bli.

For andre passer det bedre å ta utgangspunkt i et av våre kataloghus, og deretter skreddersy slik at huset passer deres ønsker og behov. I byggeprosessen står du i fokus, og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal kunne flytte inn i din drømmebolig.

Se gjerne Mesterhus.no for bilder av ulike hustyper.

I bildeserien under vises prosessen med å sette opp Mesterhus Nanne i 2015/2016. Her ble det tatt utgangspunkt i katalogmodellen, for så å bli gjort noen endringer. Kneveggene i 2.etg ble for eksempel hevet fra 1.2 meter til 1.5 meter, med meget godt resultat.

Ønsker du mer informasjon om bygging av ny bolig? Ta kontakt med oss i dag.