Referanser

Referanseliste for noen av oppdragene Byggpartnere AS har utført de siste årene.

Påbygg fritidsbolig

Byggpartnere AS har de senere år utført flere tilbygg/påbygg med ombygginger på boliger og fritidsboliger. 

Energieffektivisering eneboliger

Byggpartnere AS er energirådgiver. Her fra en enebolig med etterisolerte vegger og endret uttrykk med royalimp kledning. 

Offentlige og kommunale bygg

Bildet er fra Moltemyr skole i Arendal der vi skiftet og utbedret ca 2500m2 yttertak i 2019.

Tilbygg

Tilbygg på servicebygg til Bjorbekk kirke i Arendal for Arendal kommune. Utført 2018. 

Alveberget hyttefelt

Alveberget hyttefelt består totalt av 180 tomter. Byggparntere AS oppfører alle hyttene i samarbeid med Saltdalshytta og Mestergruppen. 

se www.alveberget.no

Fritidsbolig tilbygg/påbygg

Fritidsbolig i Arendal med tilbygg/påbygg fra 2019. 

Renovering enebolig

Nytt yttertak, tilbygg over to etg og etterisolering med ny kledning. Boligen var opprinnelig et skolebygg for bygda. Arbeidet ferdigstilt i 2018. 

Renovering

Bjorbekk kirke i Arendal

2.mannsbolig

Totalrenovert tomannsbolig, med nyoppføring av en enhet. Boligen står i Grimstad. 

Enebolig med bileilighet og garasje, samt sommerstue. 

Oppført i 2018 i Grimstad

2.mannsbolig

Bolig ferdigstilt i 2018. 
Mesterhus. To like boliger oppført for Nissedal kommune. 

Enebolig

Bolig ferdigstilt i 2017.
Byggpartnere AS har tegnet, prosjektert og oppført denne boligen i Sveiterstil. Boligen er på 275m2 med gjennomgående kvist og et karnapp på kjøkken til spisebord og tilgang mot hage. Boligen er oppført i Arendal. 

Mesterhus Nanne

Dette bygget ble ferdigstilt i mars 2016. Huset er en noe ombygd versjon av katalogmodellen. Endringene består av alu beslag på vinduer, knevegger er høynet fra 1.2meter til 1.5meter, vinduene i knevegger er fjernet og det er levert ferdig grunnet kledning med mellomstrøk. Økte knevegger har utløst behov for mer lys på soverom og derav flere vinduer i 2.etg. Vi synes selv dette ble ett flott hus med en god løsning. Huset står i Arendal med byggherre Håkon Dale. Vi takker for oppdraget.

Driftsbygning, landbruk

Bygget ble ferdigstilt i 2016.
Bygget er oppført i Åmli kommune og erstatter den gamle låven på gården. Bygget er tegnet, prosjektert og oppført av Byggpartnere AS. Byggherre er Gabriel Mattingsdal med familie.

Vi takker for oppdraget

Fritidsbolig, renovering

Renoveringen ble ferdigstilt i 2016. Hytta er i Tvedestrand kommune. Arbeidet her gikk ut på ny vinduer, kledning og yttertak, samt drenering i kjeller og mindre innvendig arbeid. For arbeidet benyttet vi båt og helikoptertransport. Byggherre er familien Aakvåg.

Vi takker for oppdraget.

Renovering av yttertak

Renoveringen ble utført våren 2016. Arbeidet besto i renovering av yttertaket på et eldre laftet våningshus på en gård i Arendal. Kunden valgte teglstein og kobberbeslag på pipe med sølvfarget ståltakrenner og nedløp for å ligne mest mulig på eldre sinkrenner. Pipene ble beslått med kobber opp til pipetopp, med stein og topphelle i stein. Byggherre er Gerald Ottersland

Vi takker for oppdraget.

Nybygg. 2.mannsbolig

Denne boligen har vi tegnet, prosjektert og oppført i Grimstad. Boligen er en funksjonell horisontaldelt tomannsbolig.

Vi takker byggherre Kjersti Lindveit for oppdraget

Borettslag, renovering.

Jovanslia Boligstiftelse. Arbeidet besto i renovering av to stk 3.mannsboliger, to stk 2.mannsboliger og en stk 5.mannsbolig, totalt 15 boliger. Renoveringen innebar nye dører og vinduer, etterisolering av yttervegger med vindtetting og ny royalimpregnert kledning. Nye yttertak og nye verandaer. I tillegg ble flere boliger pusset opp innvendig med bla nye bad. Det ble i tillegg utført oppgraderinger av uteareal. Boligene er i Arendal. 

Vi takker stiftelses styret og Arendal Boligbyggerlag for oppdraget.

Garasje med innredet 2.etg

Garasje med innredet oppholdsrom/hobbyrom i 2.etg. Oppført med A-takstol for innredning av loft. Tegnet og prosjektert av Byggpartnere AS. Garasjen er oppført i Grimstad, og byggherrer er Reidun og Thor Baakind

Vi takker for oppdraget.

Borettslag, renovering

Strømsbu terrasse borettslag 17A/B. Arbeidet her besto i skifte av alle ytterdører og vinduer i bygget, totalt rundt 120stk. Nye vinduer og dører ble levert i vedlikeholdsfrie materialer i PVC og aluminium. Yttertaket på rundt 600m2 ble også skiftet på hele blokken. Vinduene ble fuget inne mot betongen utvendig med nye beslag over og under for et godt resultat.

Blokken er i Arendal og borettslags leder er Eirik Møklegård.

Vi takker Arendal boligbyggelag og styret i borettslaget for oppdraget.


Mesterhus enebolig

Boligen nyoppført etter brann og tegnet likt og tilsvarende det eksisterende huset som sto på tomten. Byggpartnere AS har tegnet og prosjektert tiltaket på vegne av If forsikring.
Bolig på en flate med bruksareal på 110m2. En praktisk og tilpasset bolig. Levert nøkkelferdig.

Boligen står på Tromøy i Arendal og byggherre er Bjørn Reppe.

Vi takker for oppdraget

Renovering med riving og ny takkonstruksjon og innredning av loft

Renovering ferdigstilt i 2015. Arbeidet på denne boligen inkluderte tilbygg på 3x8meter og heving/endring av tak med kvist for innredning av loft. Nytt yttertak og ny kledning. Renovering av alle innvendige overflater, inkludert to nye bad.

Boligen står på Hisøy i Arendal og byggherrer er Stian Anderson og Kristin Bakke Anderson.

Vi takker for oppdraget.

Totalrenovering med heving av etasje og tilbygg.

Renoveringen ble ferdigstilt i 2015. Arbeidet på denne boligen inkluderte tilbygg og heving av deler av boligen til to etasjer. Tilbygget inneholder stue og kjøkken i 1.etg, og stue, bad, med to soverom i 2.etg. På resterende bolig ble det etterisolert, montert nye vinduer, og dører. Hele bygget ble kledd med en spesialtilpasset profilert malmfurukledning behandlet med jernoksid. Innvendige overflater er renovert og det er laget nytt hovedbad.

Boligen står på Hisøy i Arendal og byggherrer er Magnar Selstø og Maria Myhren Selstø. 

Vi takker for oppdraget.

Renovering av yttertak

Renoveringen ble ferdigstilt i 2014. Arbeidet på denne boligen inkluderte skifte av yttertak, nytt bad og innvendige overflater, samt ny veranda.

Boligen er i Arendal og byggherre er Stein Sandberg.

Vi takker for oppdragt.

Tilbygg på enebolig

Tilbygget ble ferdigstilt i 2015. Boligen er bygget på med rundt 8meter i lengderetning over 2.etg. Tilbygget inneholder bad og soverom med loftsstue i 2.etg. Vaskerom og stue i 1.etg. Det er benyttet ferdiggrunnet kledning i tilsvarende samme farge som boligen. I tillegg er det montert tre stk overlysvinduer slik at man får godt med lys inn i loftsstuen. Mot tunet er det en lovekvist med vinduer til soverom og bad.

Tilbygget er oppført i Arendal og byggherrer er Tom Eilert Lundberg og Berte Mørland. 

Vi takker for oppdraget.

Driftsbygning

Bygget ble ferdigstilt i 2014. Denne driftsbygningen er et kombinasjons-bygg med gjødsellager i bakkant fra et eksisterende hønsehus vegg i vegg, med verksted og kjøreport i front. Bygget er kledd i stålplater på yttertak og vegger for enkelt vedlikehold. Byggpartnere AS har tegnet og prosjektert tiltaket.
Driftsbygningen står på Brømnes Gård i Austre Moland og byggherren er Espen Brømnes.

Vi takker for oppdraget.

Tilbygg på hytte

Tilbygget ble ferdigstilt i 2013. Dette er et tilbygg på en fritidsbolig med innlagt vann og avløp. Tilbygget er satt opp i samme stil som eksisterende der det også ble bygget om på hovedbygget, blant annet lagt nytt yttertak.
Hytten står på Tromøy i Arendal og byggherre er Steinar Lunde.

Vi takker for oppdraget.

Tilbygg på enebolig

Tilbygget ble ferdigstilt i 2015. Det ble i tillegg til tilbygget bestående av gang, vindfang og nytt hovedbad, satt opp en dobbel garasje. Tilbygget er laget med universell utforming der det er både trapp og rampe til inngangsdør. Byggpartnere AS har tegnet og prosjektert tiltaket.
Tilbygget og garasje er oppført i Arendal og byggherre er Magnar Svenningsen.

Vi takker for oppdraget.